Skip to content

Mogelijkheden & Tarieven

Altijd weer...

Hoe vaak heb je dit al meegemaakt: Mannen die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn…

Je weet ongetwijfeld wat ik bedoel: die zachtaardige, passieve man die altijd veel te ‘lief’ voor je is in bed… Misschien wel de man die er altijd als een zeester bij ligt, afwachtend op wat jij gaat doen… Of wellicht is het wel de egoistische, oncharmante man die voortdurend alleen maar aan zijn eigen genot denkt…

Ik begrijp precies wat je voelt en je bent niet de eerste vrouw met deze gedachte. In tegenstelling tot al deze typen mannen geef ik je graag de belevenis die jij wilt ervaren. Dat doe ik overigens niet alleen om jou te pleasen: mijn opwinding stamt voor een ontzettend groot gedeelte uit de jouwe.

In mijn ervaring verlangen de meeste vrouwelijke vrouwen naar een dominante (assertieve) man die tegelijkertijd op het juiste moment ook zeer charmant kan zijn. En precies zo is mijn persoonlijkheid van nature al ingesteld… Surprise! 😉

Echter, wil jij wellicht wel juist iets heel anders… Een zachtaardige en romantische boyfriend experience bijvoorbeeld, waar ik net zo van kan genieten. Misschien heb je wel een zeer specifiek verzoek… Er is heel veel mogelijk.

Een date zoals jij voor ogen hebt

Het mooie is dat ik zeer openminded ben en een ontzettend breed spectrum aan interesses bevat. Dit is overal in mijn leven duidelijk terug te zien en dus ook in mijn seksleven.

Van passievolle en romantische seks tot het aannemen van een extreem dominante rol. Ik vind het oprecht allemaal fantastisch. 

Om je een nog duidelijker beeld te geven staat hieronder een simpel overzicht: 

Extraversie & Gezelschap
Uiterst extravert 100%
Gespreks- & Luistervaardigheden
Uitstekende communicatie 100%
BDSM Dominant
Zeer dominant wanneer gewenst 90%
BDSM Onderdanig
Waar zijn de vrouwen die opgewonden raken van een onderdanige man? 80%
Boyfriend Experience (Zacht en intiem)
Zeer romantisch 90%
Pornstar Experience (Hardcore)
Ervaren 80%
Fetish & Fantasie
Kinky idee? I'm all ears... 80%
Rollenspel
Dus jij bent stout geweest? 80%

Specifiek verzoek?

Locatie

Onze afspraaklocatie ligt voor een groot gedeelte in jouw handen. Dit kan zijn bij jou thuis, op een openbare locatie zoals bijvoorbeeld in een hotel of restaurant, of in sommige gevallen bij mij thuis. Het ligt dus aan jou: Hoe zie jij onze ideale date voor je?

Tarieven

Fijn om te weten is dat mijn tarieven altijd inclusief zijn. Er komen dus nooit onverwachtse, kleine kosten bovenop. Reiskosten tot en met 100 km (vanaf omgeving Amsterdam) zijn inbegrepen.

Tijd
Privé date
Dinner Date
8 uur
€990
€590
7 uur
€890
€540
6 uur
€790
€490
5 uur
€690
€440
4 uur
€590
€390
3 uur
€490
€340
2 uur
€390
€290
12 – 48 uur
Op aanvraag