Ontmoet Gigolo Christopher

Over Mij

Leuk dat je meer over me te weten wilt komen.

Ik ben 28 jaar oud, 1.83m lang, weeg 84 kilo en ben half Nederlands, half Mediteraans van afkomst.

Ik heb donker haar met blauwe ogen en een gespierd, afgetraind lichaam.

Persoonlijk ben ik zeer extravert, zelfverzekerd, charmant, assertief, oprecht, lief en spontaan. Ik ben gek op psychologie, filosofie, ondernemen, mensen en alles wat daarbij komt kijken. Persoonlijke verzorging en hygiene vind ik van ultiem belang. Ik verwacht dat jij daar hetzelfde over denkt.

Waarom doe ik dit?

Niets brengt mij meer in het nu dan het moment waarbij ik een vrouwelijke vrouw voor het eerst leer kennen en met haar het dynamiek aanga van het verleidingsproces.

Het moment waarbij je elkaar voor het eerst in de ogen aankijkt, de eerste indruk van elkaar krijgt, naar elkaar glimlacht en je je aan elkaar voorstelt, om vervolgens op amoureuze wijze elkaar persoonlijk en lichamelijk te verkennen, vind ik een van de meest opwindende aspecten van het leven.

Dankzij mijn kennis in evolutionaire psychologie maak ik deel uit van het kleine percentage aan mannen die vrouwen daadwerkelijk begrijpen. Tenminste, vrouwelijke vrouwen. Want zij zijn degene die zich het meest gehoorzamen aan het vrouwelijk instinct.

Dankzij deze kennis zijn mijn interacties met vrouwelijke vrouwen vrijwel altijd bijzonder aangenaam. Niet omdat de interacties altijd seksueel van aard zijn, maar omdat ik begrijp wat vrouwen waarderen en hoe ik ze dat kan geven.

Vrouwelijke vrouwen voelen zich vanuit een evolutionair, wetenschappelijk perspectief primair aangetrokken tot een man met de volgende drie kwaliteiten:

  • Zelfverzekerdheid
  • Charme
  • Verantwoordelijkheid

Oftewel, een ‘gentleman’.

Mijn doel als gigolo is om zo veel mogelijk vrouwen de indruk te geven dat bovenstaande mannen nog wel degelijk bestaan, aangezien te veel vrouwen deze hoop al lang hebben opgegeven.

Ik heb de privilege gehad me door de jaren heen te kunnen ontwikkelen tot een man met de kwaliteiten benodigd om vrouwen hiervan te overtuigen.

Het mooie hiervan is dat ik in iedere vrouwelijke vrouw haar schoonheden en kwaliteiten herken. Ik kan dus altijd oprecht zijn met mijn charmes. Dit laatste is van essentieel belang, anders is diegene juist oncharmant.

Hoe Ben Ik Anders?

Dankzij mijn uiterste waardering en interesse in vrouwen in combinatie met mijn persoonlijkheid en ervaring, kan ik je een ervaring meegeven die weinig andere mannen je kunnen bieden; inclusief andere gigolo’s. Laat me je uitleggen waarom.

Ik ben opgegroeid met vier vrouwen; een moeder en drie oudere zussen. Ik heb nooit een vader of überhaupt mannelijk figuur in mijn jeugd gehad. Hierdoor heb ik mijn vrouwelijke kant van jongs af aan ontzettend goed kunnen ontwikkelen en heb ik een begrip voor vrouwen die maar weinig andere mannen hebben. Echter, ben ik nooit mijn mannelijkheid verloren. Juist in tegenstelling…

Ik vind het heerlijk om tijd te spenderen met een groep vrouwelijke vrouwen; soms nog meer dan met een groep mannen. Maar zet mij tussen een groep ‘alpha’ mannen, en de kans is groot dat ik de leider van de groep zal zijn. Dit heeft niet zo zeer te maken met het feit dat ik zo zelfverzekerd of mannelijk ben, maar eerder dat ik van nature zeer extravert en assertief ben.

Echter, heb ik ook een gevoelige en emotionele kant. Ik ben zeer empathisch en heb in principe alleen maar liefde te bieden; er zit totaal geen kwaad in mij. Dit heb ik natuurlijk voor een groot deel te danken aan de liefdevolle opvoeding die mijn moeder en zussen me hebben gegeven.

Ik heb dus zowel een rationele, directe en dominante kant als een gevoelige, emotionele en zorgzame kant. Beide zijn voor zo ver ik me bewust ben evenredig ontwikkeld.

Wat kan je verwachten?

Alvorens we afspreken wil ik graag een goed idee krijgen van wat je wilt. Bij een man is het namelijk vrijwel altijd vanzelfsprekend: alles draait dan om fysiek contact en seksuele lust. En terwijl sommige vrouwen dit ook prioriteren en dit voor mij, niet verassend, geen probleem is, is het verlangen bij de meeste vrouwen vaak diepgaander dan dat. 

Zij willen graag eerst de man beter leren kennen; zijn passies en interesses ontdekken en die interesse ook wederzijds krijgen. Ze willen een luisterend oor; een charmante en assertieve man die oprecht geïnteresseerd in haar is en waarbij ze elkaar steeds beter leren te begrijpen. Ze wilt een bepaalde connectie opbouwen; een overeenstemming en spanning die steeds verder opbouwt totdat een bepaald hoogtepunt wordt bereikt en ze simpelweg niet meer van elkaar af kunnen blijven…

Maar het kan ook zo zijn dat ze hem voor andere doeleinden aanwezig wilt hebben.

Haar aandacht geven, complimenteren, of als haar aantrekkelijke partner komen opdagen in een restaurant of gala feest zijn enkele voorbeelden. Dit zijn ieder ontzettende leuke en uitdagende situaties welke ik met zeer veel plezier voor je attendeer.