Skip to content

Ontmoet Gigolo Christopher

Over Mij

Leuk dat je meer over me te weten wilt komen.

Ik ben 31 jaar oud, 1.86m lang, weeg 84 kilo en ben Mediteraans van afkomst.

Ik heb donker haar met blauwe ogen en een gespierd, afgetraind lichaam.

Persoonlijk ben ik zeer extravert, zelfverzekerd, charmant, assertief, oprecht, lief en spontaan. Ik ben gek op psychologie, filosofie, ondernemen, mensen en alles wat daarbij komt kijken. Persoonlijke verzorging en hygiene vind ik van ultiem belang. Ik verwacht dat jij daar hetzelfde over denkt.

Waarom doe ik dit?

Niets brengt mij meer in het nu dan het moment waarbij ik een vrouwelijke dame voor het eerst leer kennen en met haar het dynamiek aanga van het verleidingsproces.

Het moment waarbij je elkaar voor het eerst in de ogen aankijkt, de eerste indruk van elkaar krijgt, naar elkaar glimlacht en je je aan elkaar voorstelt, om vervolgens op amoureuze wijze elkaar persoonlijk en lichamelijk te verkennen, vind ik een van de meest opwindende aspecten van het leven.

Dankzij mijn kennis in evolutionaire psychologie geloof ik deel uit te maken van het kleine percentage aan mannen die vrouwen (vanuit een aantrekkingsperspectief) daadwerkelijk begrijpen. Dankzij deze kennis zijn mijn interacties met vrouwen vrijwel altijd bijzonder aangenaam. Niet omdat deze altijd seksueel van aard zijn, maar omdat ik begrijp wat vrouwen waarderen en hoe ik ze dat, als man zijnde, kan geven.

Vrouwen die hun vrouwelijkheid benadrukken voelen zich primair aangetrokken tot een man met de volgende drie kwaliteiten:

  1. Zelfverzekerdheid
  2. Charme
  3. Verantwoordelijkheid

Oftewel, een ‘gentleman’.

Mijn doel als gigolo is om vrouwen de indruk te geven dat bovenstaande mannen nog wel degelijk bestaan, aangezien veel te veel dames deze hoop al lang hebben opgegeven.

Ik heb de privilege gehad, althans zo geloof ik, me door de jaren heen te kunnen ontwikkelen tot een man met de kwaliteiten benodigd om vrouwen hiervan te kunnen overtuigen.

Het mooie hiervan is dat ik in iedere vrouw haar schoonheden en kwaliteiten herken. Ik kan dus vrijwel altijd oprecht zijn met mijn charmes. Dit laatste is van essentieel belang, want wanneer je iemand complimenteert op manipulatieve wijze – puur om een doel te bereiken – dan ben je juist oncharmant.

Hoe Ben Ik Anders?

Dankzij mijn uiterste waardering en interesse in vrouwen in combinatie met mijn persoonlijkheid en ervaring kan ik je een ervaring meegeven die slechts weinig andere mannen je kunnen bieden.

Ik ben opgegroeid met vier vrouwen; een moeder en drie oudere zussen. Ik heb nooit een vader of überhaupt mannelijk figuur in mijn jeugd gehad. Hierdoor heb ik mijn waardering en begrip voor vrouwen van jongs af aan ontzettend goed kunnen ontwikkelen; iets wat maar weinig andere mannen mij na kunnen vertellen. Ik ben echter gelukkig nooit mijn mannelijkheid verloren. In tegenstelling zelfs…

Ik vind het heerlijk om tijd te spenderen met een groep vrouwen. Maar zet mij tussen een groep ‘alpha’ mannen, en de kans is groot dat ik de leider van de groep word. Dit heeft niet zo zeer te maken met het feit dat ik zo dominant ben, maar eerder dat ik van nature zeer extravert en assertief ben.

Ik heb echter ook een gevoelige en emotionele kant. Ik ben zeer empathisch en heb in principe alleen maar liefde te bieden; er zit totaal geen kwaad in mij. Dit heb ik natuurlijk voor een groot deel te danken aan de liefdevolle opvoeding die mijn moeder en zussen me hebben gegeven.

Ik heb dus zowel een rationele, directe en dominante kant als een gevoelige, emotionele en zorgzame kant. Beide zijn, voor zo ver ik me bewust ben, evenredig ontwikkeld. Hierdoor kan ik je precies de ervaring meegeven waar je persoonlijk het meest naar uitkijkt.

Wat kan je verwachten?

Alvorens we afspreken wil ik graag een goed idee krijgen van wat je wilt.

Bij mannen is het vaak vanzelfsprekend: alles draait dan meestal om fysiek contact en seksuele lust. En terwijl sommige vrouwen dit ook prioriteren en dit voor mij, niet verassend, geen probleem is, is het verlangen bij de meeste vrouwen vaak diepgaander dan dat. 

Zij willen graag eerst de man beter leren kennen; zijn passies en interesses ontdekken en die belangstelling ook wederzijds krijgen. Ze willen een luisterend oor; een charmante en ervaren man die oprecht geïnteresseerd in haar is en waarbij ze elkaar steeds beter leren te begrijpen. Ze wilt een bepaalde connectie opbouwen; een overeenstemming en spanning die steeds verder opbouwt totdat een bepaald hoogtepunt wordt bereikt en ze simpelweg niet meer van elkaar af kunnen blijven…

Maar het kan ook zo zijn dat ze hem voor andere doeleinden aanwezig wilt hebben. Haar aandacht geven, complimenteren, of als haar aantrekkelijke partner komen opdagen in een restaurant of gala feest zijn enkele voorbeelden. Dit vind ik stuk voor stuk leuke en uitdagende situaties welke ik met veel plezier voor je attendeer!