Skip to content

Recensies & Ervaringen

Echt, ik krijg zo genoeg van mannen die geen initiatief nemen. Maar jij, jij bent totaal anders. Je assertiviteit en manier van leiden zonder overweldigend te zijn, is precies wat ik nodig had. Het voelde natuurlijk aan, zonder dat je ooit te dominant werd. Onze tijd samen was meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen.
Eleonore
Het kostte me even om de stap te zetten en je te bellen, maar wow, wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Die avond was onvergetelijk. Hoe je tegen me praatte, voor me zorgde en me op mijn gemak stelde, heeft echt iets in me aangewakkerd dat ik niet vaak voel. Super bedankt, Chris.
Erma
Die romantische wandeling en ons diner samen waren zo speciaal. Ik zat even niet lekker in mijn vel, en jouw aandacht was precies wat ik nodig had op dat moment. Echt, enorm bedankt voor die geweldige ervaring.
Fenne
Ik was op zoek naar een echte man; een gentleman die begrijpt hoe je een vrouw behandelt. Na een gesprek met vriendinnen grapten ze dat ik een gigolo moest nemen. Ik vond het een grappig idee, maar al snel begon ik het serieus te overwegen. Jouw site sprak me direct aan, en ik dacht: 'Niet geschoten is altijd mis!' En man, wat ben ik blij met die beslissing!
Jasmine
Wat een magische avond was dat! Of we nu door de stad wandelden, in dat knusse restaurantje zaten, of gewoon samen waren, elke seconde voelde bijzonder. Jouw vermogen om je aan te passen aan het moment en alles een warme, persoonlijke touch te geven, is echt bewonderenswaardig. De manier waarop je mij behandelt, met zoveel aandacht en zorg, laat zien dat je echt begrijpt wat een vrouw nodig heeft. En jouw zelfverzekerdheid? Die maakt het geheel compleet onweerstaanbaar.
Chanel