Recensies & Ervaringen

Een grote ergenis voor mij bij mannen is hoe passief en afwachtend ze in bed zijn. Niks is sexier dan een assertieve man die precies weet wat hij doet en mij op dominante wijze leidt. Heerlijk, zo'n dominante vent. Deze kwaliteit is van nature bij jou aanwezig, terwijl je absoluut niet bazig met mij was. Ik had me onze tijd samen niet beter kunnen voorstellen.

Eleonore

Het duurde even voordat ik je durfde te bellen, maar wat ben ik blij dat ik dat uiteindelijk heb gedaan. Ik heb zo'n fantastische avond met je beleefd. De manier waarop je tegen me sprak; me verzorgde en me op m'n gemak stelde; je hebt gevoelens los gemaakt die maar weinig mannen kunnen losmaken. Bedankt Chris.

Erma

Onze romantische wandeling en avond uit eten; ik zal het allemaal niet snel vergeten. Ik was even down, en jouw aandacht was precies wat ik op dat moment nodig had. Wederom bedankt voor een fantastische tijd samen.

Fenne

Ik verlangde naar een échte man; een gentleman die weet hoe hij een vrouw hoort te behandelen. Na het hierover te hebben gehad met wat vriendinnen stelde ze me al lachend voor een gigolo te huren. Eerst vond ik het allemaal grappig, maar het duurde niet lang voordat ik dit serieus overwoog. Ik stuitte op jouw site. Deze sprak mij aan en dacht meteen, "Niet geschoten is altijd mis!" En wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt. Je bent lief, charmant, sexy en... wild. Ik kijk ernaar uit je snel weer te zien. Lekkkerding.

Jasmine

Het was een fantastisch weekend. Reizen, shoppen, uiteten. Je weet je in iedere setting vermakend en sfeervol op te stellen. Je weet bovendien als geen ander hoe je een dame hoort te behandelen, en dat weet je zelf ook. Die zelfverzekerdheid is zó sexy in jou.

Chanel