Recensies & Ervaringen

Het heeft even geduurd voordat ik je durfde te bellen, maar wat ben ik blij dat ik dat uiteindelijk heb gedaan. Ik heb in tijden niet zo'n fantastische avond beleefd. Hoe je tegen me sprak... Me verzorgde en me op m'n gemak stelde... Je hebt gevoelens los gemaakt die maar weinig mannen kunnen losmaken. Bedankt Chris.

Jennifer

Onze romantische wandeling en avond uit eten; ik zal het allemaal niet snel vergeten. Ik was even down, en jouw aandacht was precies wat ik op dat moment nodig had. Wederom bedankt voor een fantastische tijd samen.

Ayla

Ik verlangde naar een échte man; een gentleman die weet hoe hij een vrouw hoort te behandelen. Na het hierover te hebben gehad met wat vriendinnen stelde ze me al lachend voor een gigolo te huren. Eerst vond ik het allemaal grappig, maar het duurde niet lang voordat ik dit serieus overwoog. Ik stuitte op jouw site. Deze sprak mij aan en dacht meteen, "Niet geschoten is altijd mis!" En wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt. Je bent lief, charmant, sexy en... wild. Ik kijk ernaar uit je snel weer te zien. Lekkkerding.

Evelien

Het was een fantastisch weekend. Reizen, shoppen, uiteten... Je weet je in iedere setting vermakend en sfeervol op te stellen. Je weet bovendien als geen ander hoe je een dame hoort te behandelen, en dat weet je zelf ook. Die zelfverzekerdheid is zó sexy in jou... Tot snel kanjer.

Sylvia